U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Adres:

Lagendijk 15

1911MT Uitgeest

 

Mobiele nummer:

06 3645 8012

 

E-mail:

janvtveer@hotmail.com

 

Meer contact gegevens

Bedankt voor het review

 

Stoffeerderij Van ’t Veer is een eenmansbedrijfje dat op 1 maart 1957 opgericht werd door Klaas van ’t Veer. Sinds oktober 2001 heeft zijn zoon Jan het bedrijfje overgenomen.
Sinds juni 2008 is de stoffeerderij verplaatst naar het buitenland, en wel naar Suriname. In juli 2016 is de familie echter weer teruggekeerd op Nederlandse bodem en wordt het bedrijfje hier weer opgezet en wel in Uitgeest aan de Lagendijk 15.
De opdrachtgevers zijn meestal particulieren, die een bankstel, een fauteuil, eetkamerstoelen, of iets dergelijks, opnieuw laten bekleden. Maar er zijn ook kleine projecten uitgevoerd.

Er is een kleine stalencollectie aanwezig waaruit men een stof kan kiezen, maar men mag ook zelf een stof brengen.

Vaak bellen klanten op om te vragen of de stoffeerder even langs wil komen om een vrijblijvende prijsopgaaf te maken. Hij kan dan alles opmeten en een prijsindicatie geven.

 

Waarom een opnieuw gestoffeerd meubel
vaak beter is dan een nieuw meubel: 


Bij de productie van een meubelstuk komt heel wat materiaal en arbeid kijken. Hout voor de romp, vering, vulmateriaal, meubelstof … De romp en de vering zijn vaak van zulk een kwaliteit, dat ze tientallen jaren mee kunnen gaan. Maar de vulling verliest soms al na enkele jaren haar veerkracht, en de meubelstof is vaak aan zo veel slijtage onderhevig, dat het niet mooi meer is. Als een herstoffeerder zo’n meubelstuk onder handen mag nemen, hoeven er vaak geen kosten gemaakt te worden voor de romp en de vering, dus kan men kiezen voor betere kwaliteiten vulling en meubelstof, om uiteindelijk voor minder geld een hoogwaardiger artikel te hebben.

En geloof het of niet: U zult het gevoel hebben dat u echt nieuwe meubels hebt!

 

Meubelstoffeerderij Jan van't Veer is ook te vinden op www.meubelstoffering-info.nl.

Afbeeldingsgalerie